Dzisiaj wszyscy jesteśmy Ukraińcami unter - 07 Kwi 2022 11:05 anny, dlaczego nie wklilas kodu do clipa?
Czy ja, kuźwa, mam przełożyć Cie przez kolano i przy tym narazić się lee....
https://www.youtube.com/watch?v=EV_vT0Vud5Qanyway90 - 07 Kwi 2022 11:35 Nie mogę tu wstawiać klipów :( Tylko w tym temacie, który dziś założyłam mogłam...
A jeśli czeka mnie przełożenie przez kolano, to tym bardziej proszę mi tej funkcji nie włączać, nadal będę wrzucać linki, specjalnie dla Ciebie, gdzie popadnie
Dawno mi się nie śniłeś po prostu, unter unter - 08 Kwi 2022 09:58 Nie wiem czy coś Ci to zrobi, ale z tego co widzę jesteś n-te w mojej kolejce do uduszenia
Wytrzymasz jeszcze trochę?
Pytam, bo w tej chwili happy trzyma mnie w pionie
A poza tym proszę o uwagi o kłopotach z wklejeniem kodu z YT w temat, ktoś z nas poprawi, ok? Pracujemy na przestarzałym skrypcie forum i czasami trafiają się nam babole.anyway90 - 08 Kwi 2022 11:06 dobrze, już działa i już się grzecznie poprawiłam :D
Dobrze, że Cię happy trzyma w pionie. W razie czego służę Jej asystą. Też wolę Cię w opcji w pionie. unter - 10 Kwi 2022 12:20 E.... to może ja sam bez waszej pomocy dam sobie rade...