forum.szkiceerotyczne.pl Strona Główna forum.szkiceerotyczne.pl
Opowiadania Erotyczne - Rysunki Erotyczne

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Intryga
Autor Wiadomość
Happynka 
Kontroler

Wysłany: 24 Mar 2022 03:59   Intryga

Fragment opowiadania
Intryga
Autor tekstu: ramzes66

Impreza dobiegała końca. Jeszcze tylko gospodarze kręcili się w takt wolnego kawałka.
- Ubieraj się i wychodzimy - powiedziałaś cicho.
- Wypiję tylko rozchodniaczka i już idziemy. Małgosiu - odparłem nalewając do kieliszków złocisty napój bogów.
- Chyba masz już dość! Wychodzimy! - Rzuciłaś ostrzejszym tonem.
Znam ten ton, więc szybko pożegnaliśmy się i wyszliśmy. Noc była już w pełni swojego rozkwitu. Gwiazdy rozjaśniały niebo na zmianę z księżycem, wyłaniającym się od czasu do czasu zza chmur.
- Pójdziemy na pieszo to trochę wytrzeźwiejesz - powiedziałaś i pociągnęłaś mnie za sobą. Szliśmy w ciemnościach, a ja jak na złość zaliczałem wszystkie wystające chodnikowe płyty i korzenie. W dodatku zaszedł księżyc i zrobiło się ciemno, jak u murzyna w dupie, bo tylko co trzecia latarnia dawała nikłe światło.
- Za co my płacimy podatki? - Rzuciłaś że złością oglądając nowe buty, przytarte przez wystający kamień. Na szczęście było bardzo ciepło, a ty super wyglądałaś w dopasowanej krótkiej sukience i sexi pończochach. Szłaś przede mną kołysząc wdzięcznie biodrami. Nasz domek stał na końcu ulicy w oddaleniu kilkuset metrów od innych, prawie na skraju tzw. Piekielnego Lasku, pełniącego dla okolicznych mieszkańców rolę parku, a dla młodzieży miejsca alkoholowych libacji. Właśnie kilku młodzieńców z niego wracało, głośno krzycząc i podśpiewując. Gdy nas mijali, jeden z nich podszedł do mnie i zażądał ognia. Nie spodobała mi się forma prośby i odmówiłem, wykręcając że nie palę. W tym typie było coś odpychającego.
- To może żoneczka nas rozpali! - Usłyszałem zza pleców.
- Spieprzać gnojki! Won łapy od mojej kobiety! - Krzyknąłem, widząc jak jeden z napastników bezceremonialnie cię obmacuje. Nagle, ten stojący przede mną, trzasnął mnie z "główki". Nogi się pode mną ugięły i odszedłem w niebyt. Ostatnie co słyszałem to zduszony przez bandytę krzyk żony.
Ocknąłem się po dłuższej chwili i poczułem, że jestem gdzieś wleczony. Ze zdziwieniem zauważyłem iż właśnie dotargali mnie do naszego domu.
- Połóżcie go w przedpokoju - usłyszałem strzępek rozmowy. - Związać go? Nie trzeba! Po moim ciosie będzie długo spał. Dawajcie tę laleczkę! Zabawimy się!
- Zostawcie mnie! - Krzyknęłaś - Twoim słowom towarzyszył tylko rechot nabuzowanych adrenaliną młodzieńców. Domyśliłem się, że zaciągnęli cię w głąb domu, do salonu. Znów na chwilę zemdlałem. Powoli, przytrzymując się futryny stanąłem na nogach. Kręciło mi się w głowie, ale już przejaśniło mi się przed oczami. Po cichu zakradłem się do przedpokoju, skąd miałem doskonały widok na nasz salon. A tam chłopcy nie próżnowali. Małgorzata stała przed nimi w samej bieliźnie, a oni komplementowali jej walory w wulgarny sposób.
- Niezłe cycki masz suczko! Tyłek też niczego sobie! Pewnie lubisz się bosko rżnąć, kurewko! Zobaczcie te wargi! Już czuję jak będzie mi obciągać! Obsłużysz nas dziś dziwko. Przynieś panom wódki, a będziesz rypana do utraty zmysłów.
Widziałem jak cała drżąc, otworzyłaś barek i nalałaś whisky w kryształowe szklanki. Podałaś im a oni w tym czasie cię obmacywali. Wkładali dłonie za majteczki, bawili się obnażonymi cyckami.
- Na kolana suko! - Syknął herszt, a po chwili dodał - Obciągnij mi!
Posłusznie uklękłaś i wzięłaś jego kutasa w usta. który ledwo mieścił się w nich.
- Dobrze go ssiesz! Wyliż mi jaja dziwko! - Cedził przez zęby.

Ciąg dalszy tu, po zalogowaniu: https://szkice.feen.pl/viewtopic.php?t=4961
:-)
Ostatnio zmieniony przez Sonia 24 Mar 2022 04:03, w całości zmieniany 2 razy  

unter 

Wysłany: 24 Mar 2022 09:42   

Dziękuje happy!

Odpowiedz do tematu